Times of Suriname

7RSIDYRULH­W 6&98 HUXLW JHZLSW

-

%ASK(7%AL - 7opIavorie­t SCVU is uit de halve finale van de play-offs in de jongens U- -klasse van de Surinaamse %asketbal Associatie gewipt. Het team verloor dinsdag ook de tweede wedstrijd tegen Finabank Koi Carper met - . Finabank Koi Carper wint de best-oIdrie-wedstrijde­n in de halve finale met 2-0.

Finabank Koi Carper verraste in de reguliere competitie ook door SCVU de enige verliespar­tij te bezorgen. In de eerste wedstrijd van de halve finale van de play-offs was Finabank Koi Carper ook beter en SCVU moest de tweede wedstrijd winnen om een derde en beslissend­e te Iorceren. SCVU begon de ontmoeting ook goed en na twee Tuarters stond het nog voor met drie punten -2 . In het derde en vierde Tuarter gingen zaken verkeerd en Finabank Koi Carper trok aan het langste eind. Chereno 7olud en Lordenzio Weibolt van SCVU scoorden elk twaalI punten, terwijl Chevaro Kloppenbur­g van Finabank Koi Carper 2 punten scoorde.

In de finale zal Finabank Koi Carper het opnemen tegen titelverde­diger <ellow %irds, die ook zijn serie won in twee wedstrijde­n. Het team nam het op tegen De Arend en nam in de eerste tien minuten een voorsprong van tien punten 2 - . In het tweede Tuarter werd dit verruimd -2 . 1a drie Tuarters stond <ellow %irds voor met - en won de ontmoeting met -

. Donyell Samson werd de topscoorde­r bij <ellow %irds met 22 punten, terwijl Daniel Aldrigde tien punten scoorde voor De Arend. De finale zal op 0 april van start gaan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname