Times of Suriname

3RJED GRRUEUHHNW GH VWLOWH

-

92(7%$/ 3aXl 3ogba had het de aIgelopen weken ]waar bij 0anchester 8nited aange ]ien de middenveld­er bij veel wedstrijde­n slechts als inval ler mocht acteren van mana ger -osp 0oXrinho. =aterdag in de gewonnen wedstrijd tegen Swansea Cit\ maakte de )ransman weer eens de ne gentig minXten. 3ogba bena drXkt echter dat hij geen pro blemen heeIt met 0oXrinho. $l wekenlang doen de ge rXchten de ronde dat de twee er een moei]ame relatie op nahoXden maar 3ogba spreekt dit voor het eerst per tinent tegen. ³+et klopt het is mij nog nooit overkomen dat 3ogba vaak op de bank moet ]itten red. . 0aar het maakt me sterker. -e moet dit soort periodes doorstaan om Xitein delijk sterker te worden´ ]egt de recordaank­oop in gesprek met Téléfoot.

³(r is geen probleem met 0oXrinho. Ik ben niet de gene die de ploeg samenstelt. 9raag de coach als je wil we ten waarom ik minder speel. Ik respecteer ]ijn keX]es´ vervolgt 3ogba die vanwege ]ijn reserverol van de laat ste tijd werd gelinkt aan een transIer. ³+et is te vroeg om over een vertrek bij 8nited te praten´ aldXs 3ogba. ³'e si tXatie kan veranderen.´

3ogba werd onder meer in verband gebracht met 5eal 0adrid %arcelona en 3aris Saint *ermain ook omdat hij regelmatig lovend was over de spelers van de grootmach ten. 'e )ransman ]iet een transIer nog niet gebeXren ³Ik heb ge]egd dat ik droom van het samenspele­n met hem 1e\mar red. /ionel 0essi en Cristiano 5onaldo maar dat betekent niet dat ik naar die clXbs wil verkassen.´ (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname