Times of Suriname

6pannenGe einGrace in tweeGe Givisie

-

92(TB$/ 0et nog vier speelronde­s te gaan in de tweede divisie van de 6urinaamse 9oetEal Bond 69B wordt het een spannende eindrace voor het kampioen en semikampio­enschap. Dit weekeinde staan er geen tweededivi­siewedstri­jden op schema maar volgend weekeinde hervat de 69B de competitie.

0et nog vier speelronde­s te gaan maken nog zes ploegen kans om in de top twee te ein digen en te promoveren naar de eerste divisie. $ &oconut het team uit Brokopondo staat momenteel aan kop met dertig punten uit veertien duels en heeft alles in handen om kampioen te worden. Broki de verrassing van het seizoen staat tweede met punten. 6antos dat een uitstekend­e eerste ronde kende en aan kop stond is door een slechte fase gezakt naar de derde plek met punten. +appy Boys de promovendu­s doet het tot nu toe heel goed en is met punten ook nog in de strijd voor een plek in de top twee. )lora kende een slechte eerste ronde maar in de tweede ronde presteert het uitstekend en staat vijfde met punten. +et kan in de top twee eindigen maar de laatste vier wedstrijde­n moeten gewonnen worden en de naaste concurrent­en moeten punten laten liggen.

-ong $urora staat zesde met

punten en heeft theore tisch ook nog kans om in de top twee te eindigen maar het wordt heel lastig voor dit team.

.amal Dewaker en 6lee -uniors staan respectiev­elijk op de zevende en achtste plek met achttien punten en deze twee heEEen niets meer te verliezen in de competitie. Tahitie staat momenteel op de voorlaatst­e plek met zeven punten terwijl Deva Boys de hekkenslui­ter is met nul punten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname