Times of Suriname

Duitse clubs willen profiteren van situatie ronG <ounes

-

92(TB$/ De toekomst van $min <ounes ziet er ondanks weken van speculeren nog altijd niet overzichte­lijker uit. De Duitser vertrekt deze zomer transfervr­ij Eij $ja[ maar lijkt zich nadat in januari een overstap naar 1apoli afketste op juli toch in ,talië te moeten gaan melden. , 3artenopei Elijven hardnekkig volhouden dat de driEEelaar een vijfjarig contract heeft getekend in het 6an 3aolo.

BILD schreef woensdag echter dat drie cluEs uit de Bundesliga zich niet per se laten afschrikke­n door de onduidelij­kheid rond <ounes. De Duitse krant spreekt wel van een .luE&haos maar meldt ook dat 9f/ :olfsEurg 6chalke en Borussia 0|nchengladE­ach de cluE die <ounes in voor miljoen euro verkocht aan $ja[ alsnog gewnteress­eerd zijn.

9an een akkoord tussen <ounes en :olfsEurg waar eerder van werd gerept is echter nog geen sprake “1iet waar ´ is technisch directeur 2laf 5eEEe van die :|lfe duidelijk. De Eelangstel­lenden uit de Bundesliga moeten volgens BILD echter wel tot een akkoord zien te komen met 1apoli of erop hopen dat een rechter het contract tussen <ounes en de ,talianen ongeldig zal verklaren. De Telegraafj­ournalist 9alentijn Driessen maakte in een eerder stadium al duidelijk dat het onwaarschi­jnlijk is dat 1apoli water Eij de wijn zal doen “<ounes dacht dat het eerste contract van vijf jaar niet rechtsgeld­ig zou zijn. Daarom Elies die advocaat van 1apoli zo hoog van de toren. +ij heeft de handtekeni­ngen van <ounes onder een contract staan. 0aar hij komt er niet onderuit. +ij moet verkocht worden door 1apoli. Die gaan geld pakken natuurlijk´ vertelde hij Eij )2; 6ports. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname