Times of Suriname

2nrust biM 7ottenKaP +otspur

-

92(TB$/ De selectie van Tottenham +otspur is not amused. De spelers van de /ondenaren kwamen er dinsdag achter dat voorzitter Daniel /evy afgelopen seizoen een kleine zeven miljoen euro heeft verdiend. Daarmee streek /evy meer op dan al zijn collega¶s in de 3remier /eague schrijft The Times. Bovendien doorEreekt hij zijn eigen salarispla­fond Eij de 6purs met een week salaris van omgerekend ruim

. euro. Ter vergelijki­ng topverdien­er in de selectie van Tottenham is +arry .ane met . euro.

+et nieuws zet kwaad Eloed Eij de sterspeler­s van Tottenham. =o kregen ToEy $lderweirel­d en 0ousa DemEplp te horen dat het salarispla­fond van . pond . euro heilig is. (erder ondervonde­n andere selectiele­den al dat /evy een taaie onderhande­laar is terwijl zijn eigen honorarium het afgelopen jaar van miljoen naar miljoen euro steeg.

De imposante salarissti­jging is toe te schrijven aan Eonussen vanwege een recordomze­t en de Eouw van het nieuwe stadion. Die nuances maken echter weinig indruk op de Tottenhams­pelers. De onvrede neemt toe door de lage salarissen in verhouding met andere 3remier /eaguetopcl­uEs. 2m die reden stevent onder meer $lderweirel­d dus op de uitgang af.

/evy krijgt een zware doEEer om .ane -an 9ertonghen Dele $lli &hristian (riksen en 6on +eung0in er wel van te overtuigen een nieuw contract te tekenen onder de huidige richtlijne­n Eij de 6purs Eesluit The Times.

(VP)

 ??  ?? De toekomst van Amin Younes ziet er ondanks weken van speculeren nog altijd niet overzichte­lijker uit. Enkele Duitse clubs willen zich graag versterken met de aanvaller. (Foto: De Telegraaf)
De toekomst van Amin Younes ziet er ondanks weken van speculeren nog altijd niet overzichte­lijker uit. Enkele Duitse clubs willen zich graag versterken met de aanvaller. (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname