Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen

1968 - Als reactie op de moordaansl­ag op Martin Luther King op de dag ervoor, ontstaan in diverse Amerikaans­e steden gewelddadi­gheden.

2016 - De oudste chimpansee van Nederland sterft in Koninklijk­e Burgers’ Zoo in Arnhem. De Afrikaanse mensaap genaamd Mama was 59 jaar. 1955 - Winston Churchill treedt om gezondheid­sredenen af als Eerste minister van het Verenigd Koninkrijk.

2016 - Een stemming in het parlement om de Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma uit zijn ambt te zetten haalt onvoldoend­e stemmen. 1923 - Firestone Tire and Rubber Company in Ohio begint met de productie van luchtbande­n.

1973 - Lancering van Pioneer 11, het eerste ruimtetuig dat langs Saturnus vliegt. Krista J. Allen (Ventura, Californië, 5 april 1971) is een Amerikaans­e actrice. Ze speelde mee in onder andere

(Jenna Avid), (Billie Reed) en had gastrollen in onder meer (Jade Blue Afterglow), (Kristy Hopkins) en (The Oracle). Ze heeft samen met Adam Sandler in de film gespeeld. Krista heeft een zoon. Pharrell Lanscilo Williams (Virginia Beach (Virginia), 5 april 1973), ook bekend als Skateboard P, is een Amerikaans zanger en muzikant. Hij behoort onder meer tot het producersd­uo en de band

In 2010 had Williams de leiding over de muziek van de film samen met Hans Zimmer. Het lied

uit deze film groeide uit tot een wereldwijd­e hit. Eind 2014 kreeg Williams een ster op de Hollywood Walk of Fame. Hij is getrouwd en heeft een zoon en een drieling.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname