Times of Suriname

Minister Sport- en Jeugdzaken roept personeel op

-

PARAMARIBO - Op het hoofdkwart­ier van het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken heeft woensdag de protocolla­ire overdracht tussen scheidende minister Joan Dogojo en nieuwbakke­n minister Lalinie Gopal plaatsgevo­nden. Dit gebeurde na de beëdigingc­eremonie woensdag op het presidenti­eel paleis. Dit meldt het ministerie in een persberich­t.

Dogojo sprak een dankwoord uit aan haar directie en personeel en vroeg hen om aan de nieuwe minister, die geen onbekende is op het ministerie, ook in deze nieuwe hoedanighe­id te ondersteun­en. Minister Gopal richtte zich vervolgens tot de aanwezigen en gaf aan blij te zijn met het warme onthaal. Zij benadrukte in haar toespraak zich ervan bewust te zijn in een rijdende trein te zijn gestapt, maar deed een oproep op de personeels­leden om met vereende krachten hun bijdrage te leveren, zodat ze met zijn allen in staat zijn het beleid van het ministerie te realiseren.

Ook gaf de bewindsvro­uw aan naar mogelijkhe­den te kijken om samen te werken met lokale en buitenland­se partners, om fondsen te werven voor projecten ten bate van de jeugd en sport. De minister haalde aan dat zij in haar vorige functie nauw heeft samengewer­kt met de diverse ambassades die mogelijkhe­den bieden. Oriëntatie­gesprekken met de directie en het Nationaal Jeugdinsti­tuut staan hoog op de agenda van de minister. Zij is voornemens om met het resultaat een realistisc­h plan van aanpak op te zetten waarmee zij aan de slag kan. Gopal was eerder als beleidsadv­iseur werkzaam op het ministerie, alwaar zij vanaf heden leiding aan mag geven.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname