Times of Suriname

Verdachte wil in cel relaxen

-

PARAMARIBO – Narada L zei gisteren in de rechtszaal dat hij nog even in de cel wil relaxen. Dit was zijn antwoord op de vraag van zijn raadsvrouw Georgette Leter die wilde weten hoe hij verder wil in het leven na zijn eventuele vrijlating. Volgens Narada L wil hij nog even vrij zijn en hij wil ook relaxen in de cel.

Hij dreigde zijn buurvrouw te zullen doden en vernielde een schuifraam. Narada L zegt dat de vrouw zijn hoofd moe maakte en hem hinderde. Volgens hem is dit een klein geval. Naar zijn zeggen is de buurvrouw een buitenland­er, maar de rechter hield hem voor dat de vrouw een Surinaamse is.

Uit een buurtonder­zoek blijkt dat alle bewoners last van hem hebben, want hij terrorisee­rt en bedreigt hen. De mensen zeggen ook dat hij rookt. Narada L beweert een kleine politieman in de buurt te zijn. Volgens hem moet hij nog een uniform krijgen. Naar zijn zeggen klagen de mensen zomaar over hem, omdat hij een kleine politieman is. De man weigert de schade te vergoeden, omdat die volgens hem niet groot is. Hij wil zichzelf die moeite besparen. Hij beloofde zijn advocaat dergelijke handelinge­n voortaan achterwege te laten. “Ik houd van mijn buurvrouw en zij houdt ook van mij”, zegt de verdachte. Rechter Marie Mettendaf zegt dat alle zaken groot voor haar zijn. Op 10 mei wordt de behandelin­g van deze zaak voortgezet.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname