Times of Suriname

5oEEen lDnJeU Eij BD\eUn

-

VOETBAL - Arjen 5obben speelt ook volgend seizoen voor Bayern Mnchen. Volgens Sport Bild heeft de club besloten om de -jarige buitenspel­er nog een jaar te binden. :oensdag werd al bekend dat ook het aflopende contract van Franck 5ibpry met een seizoen verlengd gaat worden.

5obben beschikt over een aflopend contract in Mnchen. De afgelopen weken gaf de voormalige Oranjeinte­rnational in de media diverse keren aan dat hij graag duidelijkh­eid wilde over zijn nabije sportieve toekomst en deze lijkt hij nu gekregen te hebben. Het bestuur van Bayern heeft groen licht gegeven voor de nieuwe contracten voor 5obben en 5ibpry. Bayern heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar naar verwachtin­g wordt de contractve­rlenging van 5obben binnen twee weken wereldkund­ig gemaakt.

³Ik begrijp dat het een belangrijk en interessan­t onderwerp is, maar ik wil er niet te veel over zeggen´, zei 5obben voorafgaan­d aan het tweede duel met 6evilla. ³:at er bij de onderhande­lingen anders is" Ik ben nu wat ouder. De laatste twee jaar tekende ik in januari bij. Het is nu april en ik heb nog niet verlengd.´ Vader en zaakwaarne­mer Hans 5obben gaf aan dat zijn zoon aanbieding­en van verschille­nde clubs ontvangen had, maar nu zou de aanvaller hebben gekozen voor een langer verblijf in Mnchen. 5obben speelt als sinds de zomer van 200 in het shirt van Der 5ekordmeis­ter, na eerdere dienstverb­anden bij FC Groningen, 36V, Chelsea en 5eal Madrid. Met de Duitse topclub won de voormalige Oranje-internatio­nal tientallen prijzen, waaronder zeven keer de landstitel. In 20 beleefde 5obben zijn hoogtepunt met Bayern, toen de Champions League werd gewonnen, nadat de 1ederlande­r vlak voor tijd de winnende treffer maakte in de finale tegen Borussia Dortmund.

(VP)

 ??  ?? Arjen Robben speelt ook volgend seizoen voor Bayern München. Volgens Sport Bild heeft de club besloten om de 34jarige buitenspel­er nog een jaar te binden. (Foto: De Telegraaf)
Arjen Robben speelt ook volgend seizoen voor Bayern München. Volgens Sport Bild heeft de club besloten om de 34jarige buitenspel­er nog een jaar te binden. (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname