Times of Suriname

Sea %o\s Zint rXiP

-

VOETBAL – Sea Boys haalde in de U-20-klasse van de Lelydorp Sport Bond flink uit naar Bangun Muda. In het Emiel Brielstadi­on won het team na een 3-0 ruststand met 6-0. Cluas Akobe scoorde het liefst vier keer voor Sea Boys. Al vanaf de eerste minuut was Sea Boys veel beter dan zijn tegenstand­er. De score werd in de eerste minuut geopend door Akobe, waarna hij die verdubbeld­e in de 21ste minuut: 2-0. Zeven minuten later maakte Akobe zijn hattrick: 3-0. In de tweede helft tilden Sharif Wanabo en Donevan Druiventak de voorsprong naar 5-0. In de 71ste minuut maakte Akobe zijn vierde teven zesde doelpunt van Sea Boys. Verder kwamen Parana en Matawai-United niet verder dan een gelijkspel:1-1. Eric Odang gaf Matawa-United de voorsprong, waarna Biorno Wirip de score gelijk trok. In de U-17-klasse won Pikien Saron met 5-0 van Real Poerwo. Jeffrey Limes (2x), Anfernie Api, Morena Maroeka en Rinaldinio Tapoto maakten de doelpunten voor Pikien Saron.

Verder speelden Flamingo en Parawe gelijk: 2-2. Stevan Cuadharie maakte beide doelpunten voor Flamingo, terwijl Shaquil Jubitana en Dwight Draaibas voor Parawe scoorden. In de tweede klasse won Real Poerwo met 4-0 van Matawai United. Shaw Stolk (3x) en Geffancy Pawirodikr­omo scoorden voor het winnende team. In een andere wedstrijd won Funboys met 1-0 van Rambaan. Het winnende doelpunt werd gemaakt door Rudolf Samijo.

De competitie wordt in het komend weekend voortgezet met de volgende wedstrijde­n: Bangun Muda – Matawai United (U-20), Rambaan – Real poerwo (tweede klasse), Junior – Sea Boys (U-20) en Fortuna 2000 – Funboys (tweede klasse).