Times of Suriname

$rsHnal onWsnapW aan ElaPaJH

- Mesut Özil (m) van Arsenal wordt in de tang gewerkt door twee verdediger­s. (Foto: The Guardian)

92(TBA/ - Arsenal kwam gisteren met de schrik vriM in de (uropa /eague. &6.A 0oskou Eracht The Gunners flink in verlegenhe­id maar de /ondenaren plaatsten ]ich na een - remise voor de halve finale van de (uropa /eague.

,n een heerliMke wedstriMd won Arsenal vorige week overtuigen­d met - van &6.A en dus leek het tweeluik al Eeslist. De resultaten uit de &hampions /eague deden echter anders vermoeden. ³De wedstriMd van 5oma tegen Barcelona moet voor ons een waarschuwi­ng ]iMn maar we moeten ook niet overdriMve­n´ ]ei Arsqne Wenger op ]iMn perspraatM­e.

De ervaren )ransman stuurde dan ook ]iMn sterkste elI het veld in maar toch kwam ]iMn ploeg in de proElemen. 9iMI minuten voor rust opende )edor &halov de score uit de reEound na een knappe redding van 3etr &ech - . Arsenal kon hergroeper­en in de rust maar nog geen viMI minuten na de hervatting was het weer raak voor de 0oskoviete­n. .irill NaEaEkin trapte de - tegen de touwen. (en kwartier voor tiMd kwam de verlossing voor Arsenal. 2p aangeven van 0ohamed (lneny schoot Danny WelEeck hard en hoog raak

- . De (ngelsman was ]ondag met twee treffers en een assist ook al van grote waarde in de 3remier /eague tegen 6outhampto­n. Aaron 5amsey ]orgde in de aEsolute slotIase voor het slotakkoor­d - . Arsenal plaatst ]ich daardoor voor de halve finale van de (uropa /eague waardoor de mannen van Wenger ]icht houden op een hooIdpriMs.

(VI)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname