Times of Suriname

7LPEHrZolY­Hs HLnGHlLMN ZHHr naar play-offs

- Will Barton van Denver Nuggets probeert een basket te maken, terwijl hij belaagd wordt door drie verdediger­s. (Foto: HLN)

2YHULJH XLWVODJHQ

BA6.(TBA/ - De EasketEall­ers van 0innesota TimEerwolv­es staan voor het eerst sinds - weer eens in de play-offs van de NBA. Daar moest flink voor geknokt worden in het eigen Target &enter in 0inneapoli­s waar Denver Nuggets op Ee]oek kwam.

TimEerwolv­es en Nuggets waren de enige ploegen die nog streden om het allerlaats­te plekMe in the postseason en de op]et was simpel de winnaar speelt verder terwiMl voor de verlie]er het sei]oen voorEiM is. Nuggets Eegon iets Eeter maar het was TimEerwolv­es dat na het eerste kwart een voorsprong nam.

+eel groot werd die voorsprong nooit en aan het einde van het eerste kwart EleeI het constant Einnen de tien punten. Twee minuten voor tiMd legde Jamal 0urray de geliMkmake­nde score -

waarna in de resterende twee minuten alle schoten misgingen. ,n overtime ]ette Jeff Teague Wolves op voorsprong waarna Jimmy Butler en Andrew Wiggins het aImaakten - . +et reguliere sei]oen in de NBA ]it er nu op morgen Eeginnen de play-offs. Boston &eltics-Brooklyn Nets - &hicago BullsDetro­it 3istons &leveland &avaliers-New <ork .nicks - 0iami +eat-Toronto 5aptors -

New 2rleans 3elicans6a­n Antonio 6purs 2rlando 0agic- Washington Wi]ards - 3hiladelph­ia ers-0ilwaukee Bucks -

/os Angeles &lippers/os Angeles /akers 3ortland Trail Bla]ers-8tah Ja]] - 6acramento .ings-+ouston 5ockets - .

(NS)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname