Times of Suriname

Ranbir Kapoor bij opnames reclameboo­dschap ondanks ziekte

-

Ranbir Kapoor werd deze week gespot tijdens de opnames van een reclameboo­dschap, ondanks het feit dat hij bedrust heeft.

De acteur, bij wie tyfus is geconstate­erd na terugkomst van een hectisch schema van heeft zijn werk dinsdag hervat. Het is niet duidelijk als hij al zijn werkverpli­chtingen zal nakomen of het alleen voor een reclameboo­dschap was, die hij wilde afronden.

Vanwege zijn sukkelende gezondheid, moest Kapoor zich terugtrekk­en uit

waar hij van plan was om met Deepika Padukone te lopen. Shweta Tripathi van Masaan (2 5) is gereed om met rapper Chaitnya Sharma, meer bekend als SlowCheeta te trouwen.

Het koppel heeft elkaar op een vlucht van 5 uur in de ochtend ontmoet, toen ze van Mumbai naar Delhi reisden en beiden toevallig de plaats hadden ingenomen van andere acteurs. Het huwelijk vind plaats in Goa op 29 juni.

Tripathi vertelt: “We hebben elkaar ontmoet doordat we beiden de plaats van andere acteurs hadden ingenomen. Dus vanuit Bombay (Mumbai), hebben we elkaar in Delhi ontmoet om op te treden en hebben nauwelijks gesproken. Op de terugweg zaten we naast elkaar. Het was een vlucht van 5 uur in de ochtend, dus het plan was duidelijk om te gaan slapen. Maar we begonnen te praten en dat was het. Hij heeft me ten huwelijk gevraagd op een plaats genaamd Cuckoo Club, en dat is een plaats waar men optreedt. Hij wilde het op het podium doen, omdat we elkaar daar hebben ontmoet tijdens een toneelstuk. Hij vertelde me dat hij in een nieuw toneelstuk gaat spelen, dus ik ging er naar toe… Maar het was het huwelijksa­anzoek.” Voor het huwelijksa­anzoek heeft Sharma een monoloog gepresente­erd waarin hij hun eerste ontmoeting beschreef: “Ze zeggen dat je verliefd wordt, en ik werd zwaar verliefd! Hoog in de lucht, in haar hart en ze had de mijne al. Relaties beginnen vanuit de grond, maar de mijne is in de lucht begonnen. We hebben over walvissen en de oceaan gesproken en alles wat we weten. Ze heeft mij gevonden, en ik heb Nemo gevonden.”

Ondertusse­n zal Tripathi samen met Vikrant Massey te zien zijn in een opkomende web serie getiteld

 ??  ?? Mirzapur.
(BizAsia/Foto: NTV en foto2: Cinestaan)
Mirzapur. (BizAsia/Foto: NTV en foto2: Cinestaan)
 ??  ?? Brahmastra,
mode evenement,
Mijwans
(BizAsia/Foto: Pinterest)
Brahmastra, mode evenement, Mijwans (BizAsia/Foto: Pinterest)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname