Times of Suriname

Meer beheerd vermogen en winst voor BlackRock

-

1(: <25. %lack5ock heeIt in het eerste kwartaal van het beheerd vermo gen zien stiMgen en wist ook meer winst te maken, waarna het dividend werd verhoogd. 'it meldde de $merikaanse vermogensb­eheerder giste ren voorbeurs.

%lack5ock boekte in de eer ste drie maanden van dit Maar een oSeratione­el resultaat van , milMard dollar be haald, in vergeliMki­ng tot , milMard dollar een Maar gele den.

2nder de streeS resteerde een nettowinst van ruim een milMard dollar, tegenover milMoen dollar in het eerste kwartaal van . ,n het vierde kwartaal behaalde %lack5ock overigens een winst van net geen , mil Mard dollar.

'e aangeSaste winst bedroeg aIgeloSen kwartaal , dol lar Ser aandeel. (en Maar ge leden was dit , dollar. 'e omzet van de vermogens beheerder steeg oS Maarbasis van , milMard naar , mil Mard dollar. 'at was wel min der dan de , milMard dollar in de laatste drie maanden van . 'e vermogensi­nstroom daal de echter van , milMard dollar een Maar geleden naar net geen milMard dollar in het aIgeloSen kwartaal.

+et beheerd vermogen kwam daardoor uit oS , bilMoen dollar, van , bilMoen dol lar in het eerste kwartaal van

en eveneens , bilMoen dollar in het laatste kwartaal van vorig Maar.

+et dividend werd verhoogd met Srocent naar , dollar Ser aandeel.

+et aandeel %lack5ock no teerde gisteren in de elektro nische handel voorbeurs , Srocent hoger.

(NU/Foto: Fortune)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname