Times of Suriname

Ba\ern 0nFhen beveVtigt komVt nieuwe trainer

-

VOETBAL - Bayern 0nchen bevestigt dat 1iko .ovac vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer is van de Duitse topclub. Sportief directeur +asan Salihamidz­ic meldt via de officiële kanalen dat .ovac voor drie jaar actief zal zijn in 0nchen. 0omenteel is de oefenmeest­er nog werkzaam bij Eintracht Frankfurt.

Als een grote verrassing komt het nieuws niet BILD meldde donderdaga­vond al dat Bayern in zee zou gaan met .ovac. Veel trainerser­varing heeft .ovac nog niet, want de -jarige .roaat werkte enkel nog bij Eintracht en de nationale ploeg van .roatië. Daarvoor was hij bondscoach van .roatië Onder- en assistente­n jeugdtrain­er bij Red Bull Salzburg.

³:ij zijn blij dat we .ovac als nieuwe trainer in huis konden halen”, aldus Salihamidz­ic op de site van Bayern. ³1iko was al speler van Bayern en kent de personen, de structuren en het D1A van de club heel erg goed. :e zijn ervan overtuigd dat hij in de toekomst de juiste trainer is voor Bayern.” .ovac neemt ook zijn assistent-trainer anne[ broer Robert .ovac met zich mee.

Salihamidz­ic heeft nog meer nieuws te melden aan de fans van de kersverse landskampi­oen van Duitsland, want de sportbestu­urder heeft goede gesprekken achter de rug met routiniers Arjen Robben en Franck Ribpry ³:e hebben hen gisteren een aanbieding gedaan tot medio en er zal in de komende dagen een officiële mededeling komen.”

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname