Times of Suriname

Mannen verwacht pittige wedstrijd

-

VOETBAL - “Wij gaan de punten tegen Papatam niet cadeau krijgen en daarom moeten wij ons uiterste best doen om de ontmoeting te winnen”, zegt trainer Raymond Mannen van Transvaal. Morgen neemt de groen-witte formatie het op tegen Papatam in het Andre Kamperveen­stadion. De wedstrijd staat geprogramm­eerd voor 18.00 uur.

Mannen zegt dat de rustperiod­e van afgelopen weken goed was voor het team. De selectie had een paar zware wedstrij- den gespeeld. Vooral het duel tegen Inter Moengo Tapoe had veel gevergd van de jongens. Hij hoopt dat de jongens voor zondag goed uitgerust en blessurevr­ij zijn.

Over het spel van Papatam gaf Mannen aan dat Transvaal het wel moeilijk zal hebben. Papatam staat onderaan de ranglijst en zal alles doen om punten te pakken. “Wij moeten alles doen om de punten naar ons te halen”, zegt de oefenmeest­er. Bij een nederlaag kan Transvaal het kam- pioenschap vaarwel zeggen. Transvaal heeft al een achterstan­d van zeven punten op de koploper en mag daarom geen misstap permittere­n. Transvaal staat op de vierde plaats met 33 punten. Papatam is twaalfde met zeven punten. Beide teams hebben hun laatste wedstrijd gewonnen.

Overige wedstrijde­n van de negentiend­e ronde:

Leo Victor - West United (Essedstadi­on).

Botopasie - SNL (Essedstadi­on).

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname