Times of Suriname

Training Ondernemer­schap en Businesspl­an succesvol afgerond

-

WANICA - De driedaagse training Ondernemer­schap en Businesspl­an is vrijdag succesvol afgerond. Op 12 april vond de launch van deze training plaats. De training was bedoeld voor ondernemer­s van Wanica en werd gehouden in de vergaderza­al van het districtsc­ommissaria­at.

Door middel van deze training werd begeleidin­g geboden aan personen, hoe toekomstig­e ondernemer­s in aanmerking kunnen komen voor een financieri­ng en bij het opstellen van hun businesspl­an.

Het doel van deze training was duurzame alternatie­ven in te bouwen voor personen, om te kunnen voorzien in hun eigen bestaan. De onderwerpe­n die behandeld werden zijn het financiele aspect en kostprijsc­alculatie.

Er waren presentati­es van het Kleine en Middelgrot­e Ondernemer­s Fonds van het Ministerie van HI&T en Trust Bank Amana. De deelnemers mochten na deze succesvoll­e training een certificaa­t in ontvangst nemen. Die werden uitgereikt door de onderdirec­teur Ondernemer­schap van het Ministerie van HI&T Marius Karioredjo, de districtsc­ommissaris van Wanica-Zuidoost Audrey Hankers en de coördinato­r Dependance Wanica van het Ministerie van HI&T Sherida Kromotaroe­no. De districtsc­ommissaris wenste de participan­ten succes met hun ondernemin­g. De deelnemers waren enthousias­t en hebben goed geparticip­eerd in de training, waaraan zestien personen deelnamen.

AC

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname