Times of Suriname

,QLHVWD LV URQG PHW &KLQH]HQ

-

V2(7B$L - 'e overstap van $ndrps ,niesta naar een Chinese topclub is rond, zo verzekeren AS en Sport. 'e Spaanse media melden dat de

-jarige middenveld­er van Barcelona een akkoord heeft bereikt met een nog onbekende club uit het $ziatische land. ,niesta gaat zijn vertrek bij Barcelona na de finale van de Copa del 5ey tegen Sevilla aanstaande zaterdag bekendmake­n.

'e geruchten doen al maanden de ronde dat ,niesta aan zijn laatste seizoen bij de Catalaanse topclub bezig is. 'e afgelopen tijd zijn vertegenwo­ordigers van de veteraan druk bezig geweest om de laatste details glad te strijken met zijn toekomstig­e werkgever. ,niesta, die in totaal vier lucratieve aanbieding­en zou hebben ontvangen, gaat naar verluidt voor drie seizoenen tekenen. 'e Spaanse internatio­nal zou met de overeenkom­st onder meer hebben geregeld dat zijn nieuwe club de distributi­erechten in China voor zijn rekening neemt aangaande het wijnmerk van ,niesta genaamd Bodega ,niesta. 1aar verluidt gaat ,niesta dertig miljoen euro per seizoen verdienen in China. 'e Spanjaard gaf eerder al aan dat hij vyyr

april gaat vertellen waar zijn toekomst ligt.

³'it wordt een van de belangrijk­ste beslissing­en van mijn carriqre en ik begrijp dat ik op een leeftijd ben waarop dingen gaan veranderen. +et is geen beslissing op basis van liefde, het gaat erom of ik het idee heb dat ik nog wat kan bijdragen. $ls ik vertrek, zal dat zijn omdat ik dan het idee heb dat ik als speler en als mens niet voor honderd procent kan bijdragen aan de club.´ (VP)

 ??  ?? De overstap van Andrés Iniesta naar een Chinese topclub is rond, zo verzekeren AS en Sport. De Spaanse media melden dat de 33-jarige middenveld­er van Barcelona een akkoord heeft bereikt met een nog onbekende club uit het Aziatische land. (Foto: Goal)
De overstap van Andrés Iniesta naar een Chinese topclub is rond, zo verzekeren AS en Sport. De Spaanse media melden dat de 33-jarige middenveld­er van Barcelona een akkoord heeft bereikt met een nog onbekende club uit het Aziatische land. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname