Times of Suriname

%D\HUQ PRHW JHQRHJHQ QHPHQ PHW GHUGH NHXV

-

V2(7B$L - Bayern 0nchen staat tot het einde van het seizoen nog onder gezag van Jupp +eynckes, maar de ervaren trainer besloot af te zien van een aanbieding van 'er 5ekordmeis­ter om ook na de zomer nog de touwtjes in handen te hebben in de $llianz $rena. 'e 'uitse kampioen moest vervolgens op zoek naar een opvolger en die zoektocht verliep niet zonder problemen.

³+et werd neergezet als een wanhopige zoektocht. :ij allebei, +asan Salihamidz­ic technisch directeur en ik, hebben lang, heel lang, geprobeerd om Jupp over te halen´, legde voorzitter 8li +oeness uit aan verslaggev­ers. ³7oen we ons in het laatste gesprek realiseerd­en dat hij het niet wilde doen, gingen we in gesprek met een coach die beschikbaa­r was, 7homas 7uchel. +ij vertelde ons echter dat hij al besloten had.´

³'at was jammer, maar het kwam niet als een schok voor ons. :e hebben hem ook geen contractaa­nbieding gedaan, maar hem gevraagd of hij met ons allebei in gesprek wilde gaan, +asan had hij al eerder ontmoet´, gaat +oeness verder over de afgelopen weken hardnekkig met Paris Saint-*ermain in verband gebrachte 7uchel. Bayern besloot na die tegenslage­n zijn pijlen te richten op 1iko .ovac, nu nog werkzaam bij (intracht )rankfurt en vanaf volgend seizoen actief in Beieren.

³(en paar dagen later kwamen we intern weer bij elkaar en besloten we dat onze voorkeursk­andidaat nu .ovac was. 'at is hoe het is gebeurd.´ 'e handelswij­ze van Bayern leidde vervolgens weer tot irritatie bij die $dler, maar daar kan +oeness niet zoveel mee ³:e zijn een beetje verward. :e hebben overlegd hoe we de mensen bij )rankfurt het best op de hoogte konden brengen. 1u meteen, of na het seizoen, wat ook had gekund. 0aar toen zeiden we µ$ls wij in die situatie hadden gezeten, zouden we ook zo snel mogelijk willen weten dat onze coach vertrekt¶.´

(VP)

 ??  ?? Jasper Cillessen heeft wat te kiezen in de zomer. De tweede doelman van FC Barcelona staat op het verlanglij­stje van drie Europese topclubs: Liverpool, Atlético Madrid en Napoli.
(Foto: Goal)
Jasper Cillessen heeft wat te kiezen in de zomer. De tweede doelman van FC Barcelona staat op het verlanglij­stje van drie Europese topclubs: Liverpool, Atlético Madrid en Napoli. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname