Times of Suriname

&leveland &avaliers Eegint met nederlaag in play-offs

-

BASKETBAL - Cleveland Cavaliers is de play-offs van de Eastern Conference begonnen met een pijnlijke nederlaag tegen Indiana Pacers. Boston Celtics boekte zondagavon­d een moeizame zege op Milwaukee Bucks en ook Houston Rockets won nipt.

Cavaliers verloor met 80- 8 van 3acers en leed zo voor het eerst in jaren een nederlaag in de eerste ronde van de play-offs.

LeBron -ames kwam weliswaar tot een triple-double 2 punten 10 rebounds 12 assists maar ook hij kon niet voorkomen dat de NBAfinalis­t van de afgelopen drie seizoenen onderuit ging. Boston Celtic won in de verlenging met 11 -10 van 0ilwaukee Bucks nadat het in de reguliere speeltijd

- was geworden. Khris 0iddleton kreeg met minder dan een seconde te spelen de bal en scoorde op de gong de gelijkmake­r waardoor verlenging noodzakeli­jk was. Daarin was Celtics dat het in de play-offs moet doen zonder de geblesseer­de Kyrie ,rving en Gordon Hayward alsnog iets sterker.

0iddleton en Giannis Antetokoun­mpo hadden bij Bucks gezorgd voor respectiev­elijk 1 en punten. 9oor Celtics waren Al Horford met 2 punten en 7erry 5ozier met 2 punten het meest productief. Houston 5ockets rekende met moeite af met 0innesota 7imberwolv­es. 10 -101. -ames Harden was met punten de grote man bij de thuisploeg.

7imberwolv­es plaatste zich vorige week als laatste formatie voor de play-offs door Denver Nuggets op de slotdag van de reguliere competitie na verlenging met 112-10 te verslaan. 2klahoma City 7hunder rekende in eigen huis af met 8tah -azz 11 -108.

(NS)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname