Times of Suriname

$lves de meest sXFFesvoll­e aFtieve speler

-

92(7BAL - Dani Alves blijft de ene na de andere prijs maar aan elkaar rijgen. Gisteren mocht de Braziliaan­se rechtsacht­er met het )ranse kampioensc­hap een nieuwe trofee op de schouw zetten. 2ndertusse­n zit hij al aan titels. (n dat is zelfs meer dan zijn huidige club 3aris 6aintGerma­in tot nu wist te verzamelen.

Dani Alves verzamelt titels en prijzen als ware het 3aninistic­kers. =ijn verzamelwo­ede gaat ook dit seizoen rustig verder. Gisteren pakte de ploegmakke­r van 7homas 0eunier na de stevige -1zege tegen dichtste concurrent 0onaco al zijn ste prijs in zijn rijk gevulde voetbalcar­riqre. =o doet hij zelfs beter dan zijn huidige werkgever 3aris 6aint-Germain 36G . De club uit 3arijs vulde vooral de voorbije jaren onder het bewind van de steenrijke Nasser Al-Khelaifi vlijtig de prijzenkas­t. =o won 36G gisteren de vijfde )ranse titel in de voorbije zes jaar. prijzen sleepte 36G ondertusse­n in de wacht. 7wee minder dus dan Dani Alves. Als we ook nog de wereldtite­l die Dani Alves in 200 met de 8-20 van Brazilis veroverde er bij tellen zit de =uid-Amerikaan dus aan prijzen. Geen enkele nog actieve voetballer doet beter 9an de huidige actieve voetballer­s doet alvast niemand beter. Andrps ,niesta pakte met zijn Barcelona ondertusse­n al 2 prijzen en =latan ,brahimovic vervolledi­gt de top drie met 1 stuks. Dan volgen Lionel 0essi 0 prijzen Gerard 3iTup 2 ;avi 2 6ergio BusTuets 2 en Cristiano 5onaldo 2 . 9an de niet actieve spelers is de Braziliaan 0a[well met prijzen nog wel de recordhoud­er.

De prijzen van Dani Alves 0et 36G 1[ kampioen van )rankrijk 1[ Coupe de la Ligue 1[ )ranse 6uper Cup. 0et -uventus 1[ kampioen van ,talis 1[ beker van ,talis. 0et Barcelona [ kampioen van 6panje [ beker van 6panje [ 6uper Cup van 6panje [ Champions League [ (uropese 6uper Cup [ :K voor clubs. 0et 6evilla 1[ beker van 6panje 1[ 6paanse 6uper Cup 2[ 8()A Cup 1[ (uropese 6uper Cup. 0et de senioren selectie van Brazilis 1[ Copa America 2[ Confederat­ions Cup.

(HLN)

 ??  ?? Dani Alves blijft de ene na de andere prijs maar aan elkaar rijgen. Gisteren mocht de Braziliaan­se rechtsacht­er met het Franse kampioensc­hap een nieuwe trofee op de schouw zetten. Ondertusse­n zit hij al aan 36 titels. (Foto: HLN)
Dani Alves blijft de ene na de andere prijs maar aan elkaar rijgen. Gisteren mocht de Braziliaan­se rechtsacht­er met het Franse kampioensc­hap een nieuwe trofee op de schouw zetten. Ondertusse­n zit hij al aan 36 titels. (Foto: HLN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname