Times of Suriname

1HXHU UHNHQW RS :.

-

92E7%$/ 0anuel 1euer heeIt het :. nog niet uit zijn hooId gezet. De Duitse doelman staat al maan den langs de kant met een Yoetblessu­re, maar is op de goede weg terug. $l sinds september heeIt de keeper Yan %a\ern 0nchen geen wedstrijd gespeeld. Een ge broken middenYoet­beentje speelt hem ernstig parten. In gesprek met Stern blikt 1euer terug op die moeilijke periode en hij spreekt zijn doelen uit in het tijdschriI­t. ³Ik denk dat ik het :. kan halen en het is mijn doel om dan te spelen.´ In werd Duitsland kampioen met 1euer onder de lat, maar de concurrent­ie onder de lat is sterk gegroeid. 0arc $ndrp ter 6tegen keept een gewel dig seizoen bij )& %arcelona en het totale gebrek aan ritme zal de %a\ern doelman ook niet helpen. ³Ik ben blij dat we nog in de race zijn Yoor de &hampions /eague en de D)% 3okal´, stelt 1euer. ³Dat geeIt me doelen Yoor dit seizoen. Ik ben nog niet in de positie dat ik de finales kan spelen. Eerst moet ik me bewijzen op de trainingen.´ +oewel hij inmiddels weer gelooI heeIt in zichzelI en in zijn lichaam, heeIt de Duitser lange tijd getwijIeld. ³2p een gegeYen moment stopte het genezingsp­roces en ik Yroeg mezelI aI wat er in Yredesnaam aan de hand was met me. %oYendien raakte ik geblesseer­d op het moment dat er heel Yeel gebeurde binnen de club´, doelt 1euer op de trainers wissel Yan aIgelopen herIst. ³Ik hoop snel weer te spelen. Ik mis het geYoel dat ik no dig ben Yoor het team.´

(Goal)

 ??  ?? Manuel Neuer heeft het WK nog niet uit zijn hoofd gezet. De Duitse doelman staat al maanden langs de kant met een voetblessu­re, maar is op de weg terug. (Foto: Goal)
Manuel Neuer heeft het WK nog niet uit zijn hoofd gezet. De Duitse doelman staat al maanden langs de kant met een voetblessu­re, maar is op de weg terug. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname