Times of Suriname

Junior komt terug van achterstan­d

-

VOETBAL – Junior flikte het om in de 8-20-klasse van de Lelydorp Sport Bond terug te komen van een achterstan­d en de wedstrijd te winnen van Bangun Muda. In het Emiel Brielstadi­on won Junior met 3-2. Bij de rust stond Bangun Muda voor met 2-0.

Bangun Muda begon de ontmoeting veel beter dan zijn tegenstand­er en opende in de zestiende minuut de score. Neyense Adjako maakte het openingsdo­elpunt. Zes minuten later was het Chevan Chotkoe die Bangun Muda op rozen zette: 2-0. Maar Bangun Muda speelde in de tweede helft heel slecht, waardoor Richano Wijngaard in de 58ste minuut het eerste doelpunt voor Junior maakte: 2-1. In de 77ste minuut trok Luciano Biswane de score gelijk en vijf minuten voor het einde scoorde Ignacho Sichtman de winnende treffer voor Junior: 3-2.

In dezelfde klasse won Seaboys met 8-1 van Parana: Cluas Akobe (3x), Flayens Dapaloe (2x), Emanuel Asodanoe, Shanique Pinas en Jerano Talea scoorden voor dit team, terwijl Savio Samijo de enige treffer van Parana voor zijn rekening nam. Biorno Wirip en Shaquille Jubitana van Parana kregen de rode kaart. Verder won Matawai 8nited met 7-2 van Rambaan: Orivan Eersteling (3x), Eric Odang (2x) en Obedy Prijor (2x) scoorden voor het winnende team, terwijl Swamipersa­d Jaggarnath beide doelpunten van Rambaan voor zijn rekening nam. In de tweede klasse won Fortuna 2000 met 2-1 van Real Poerwo.