Times of Suriname

BarFelona ZLl nLet meeZerken aan Yertrek &Lllessen

-

V2E7BA/ - Barcelona is komende zomer geenszins van plan om mee te werken aan een transfer van -asper Cillessen, zo meldde Mundo Deportivo gisterocht­end. Verschille­nde Europese clubs hebben de -jarige sluitpost op de korrel, maar zij zouden hem alleen van Baroa over kunnen nemen als er voldaan wordt aan de afkoopclau­sule van zestig miljoen euro. Cillessen was afgelopen seizoen de vaste doelman in de Copa del 5ey, die zaterdag door Barcelona gewonnen werd door Sevilla in de finale te verslaan. De 2ranjeinte­rnational, normaal reserve achter 0arc-André 7er Stegen, maakte indruk in het bekertoern­ooi en dat heeft voor interesse gezorgd. =o zouden /iverpool, Atlético 0adrid, 1apoli en Bayern 0nchen nadrukkeli­jk gewnteress­eerd zijn in Cillessen. +et is geen geheim dat /iverpool op zoek is naar een nieuwe doelman, terwijl Atlético en 1apoli hun eerste sluitpost kwijt dreigen te raken. +et contract van -osé 0anuel 5eina in 1apels loopt af, terwijl -an 2blak van los Colchonero­s in de belangstel­ling van diverse Europese topclubs staat. Bayern heeft met 0anuel 1euer een doelman van wereldklas­se in huis, maar de Duitse internatio­nal kampt al lange tijd met een slepende voetblessu­re. Desondanks is Barcelona niet van plan om Cillessen van de hand te doen. De 1ederlande­r stond dit seizoen tien wedstrijde­n, negen in de Copa del 5ey en één in de Champions /eague, onder de lat bij de Catalanen. +et contract van Cillessen in Barcelona loopt nog tot medio en zijn afkoopclau­sule bedraagt dus zestig miljoen.

(VP)

 ??  ?? Barcelona is komende zomer niet van plan om mee te werken aan een transfer van Jasper Cillessen. Verschille­nde Europese clubs hebben de 29-jarige sluitpost op de korrel. (Foto: De Telegraaf)
Barcelona is komende zomer niet van plan om mee te werken aan een transfer van Jasper Cillessen. Verschille­nde Europese clubs hebben de 29-jarige sluitpost op de korrel. (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname