Times of Suriname

Buffon kalmeert supporters

-

V2E7BA/ - -uventus verloor dit weekend de kraker van 1apoli en de spelers ‘vergaten’ na afloop om hun supporters te bedanken. .eeper Buffon betuigt nu zijn spijt. Bijna was de buit binnen voor -uventus, maar in de allerlaats­te minuut kopte .alidou .oulibaly de winnende binnen voor 1apoli. 2peens ligt de titelstrij­d weer open en dat is een bittere pil voor de spelers van /a Vecchia Signora. =e vergeten zelfs om de fans te bedanken en verlaten het veld binnen de kortste keren. Dat gebeurde zondag en de 7urijnse fans lieten het er niet bij zitten. Een deel van de harde kern bezocht woensdag de training om verhaal te halen. Corriele della Sera was erbij en tekende op wat aanvoerder Gianluigi Buffon tegen hen zei. De veertigjar­ige keeper stelde met al zijn ervaring en vanuit het hart hoe zeer het hem spijt.

³-ullie hebben gelijk om hier te komen. +et is belangrijk voor ons dat jullie er voor ons zijn”, sprak hij de fans toe. ³Als jullie hier verhaal komen halen, is dat omdat wij iets fout hebben gedaan. :e willen dat jullie trots op ons zijn, tot aan het bittere eind”, aldus de gepassione­erde Italiaan die vermoedeli­jk zelf aan zijn laatste seizoen bezig is.

³:e stopten niet om jullie te bedanken omdat we te boos waren over het verlies. :e praten altijd na met de tegenstand­er en waren duidelijk teleurgest­eld”, stelt Buffon. ³Daarna hebben we er niet meer aan gedacht om langs jullie te lopen en dat spijt me.”

0et nog vier duels voor de boeg verdedigt -uventus een voorsprong van één punt ten opzichte van 1apoli. Als ze die voordelige marge weten te behouden, is het de zevende landstitel op een rij.

(Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname