Times of Suriname

+e\nFkes Zoest na FaGeautMes

-

V2E7BA/ - 1a de - nederlaag tegen 5eal 0adrid in eigen huis lijkt de finale van de Champions /eague mijlenver weg voor Bayern 0nchen. Der 5ekordmeis­ter had weliswaar het betere van het spel en creëerde de nodige kansen, maar hielp de bezoekers uiteindeli­jk in het zadel. Bayerntrai­ner -upp +eynckes was na afloop woest over de cadeautjes die zijn ploeg uitdeelde. ³:e hebben 5eal twee doelpunten cadeau gedaan door duidelijke fouten. :e hebben een hele reeks kansen gecreëerd, maar hebben daar niet ons voordeel uit weten te halen. Dan is het niet verrassend dat je verliest”, is +eynckes duidelijk in gesprek met de ZDF. 7och geeft de oefenmeest­er de hoop op een finaleplaa­ts niet op.

³+et team heeft heel veel mogelijkhe­den gehad tegen 5eal. :e kunnen nu vrijuit spelen in 0adrid”, concludeer­t +eynckes, die in Spanje mogelijk weer kan beschikken over Arjen 5obben. De blessure van -ér{me Boateng ziet er op het eerste oog ernstiger uit. 7homas 0ller spreekt na afloop van een ‘goede wedstrijd’. ³:e hebben alleen verzuimd om het af te maken en dat was juist iets wat we de laatste weken goed deden.”

³:e hebben 5eal in leven gelaten en hebben ze aan het tweede doelpunt geholpen. In de rust moest ik lachen, omdat we zoveel kansen kregen”, vervolgt de Duitse internatio­nal. ³+et is heel moeilijk om met dit resultaat te leven. 0aar het heeft wel laten zien wat er mogelijk is tegen 5eal. :e moeten minder respect tonen als we een kans krijgen. Daarom geven we niet op, we kunnen winnen in 0adrid. :e hebben dan wel een andere winnaarsme­ntaliteit nodig.”

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname