Times of Suriname

6LPHRQH PDJ VFKRUVLQJ YHUZDFKWHQ

-

92(7%A/ - 'iego 6imeone hangt een zware sFhorsing boven het hooId. 'e trainer van AtlétiFo Madrid werd donderdag in de openingsIa­se van het (uropa /eague-duel met Arsenal

- al weggestuur­d door arbiter Clément 7urpin na een woede-uitbarstin­g riFhting de arbitrage.

9olgens AS kan de sFhorsing van 6imeone oplopen tot lieIst vijI wedstrijde­n. In eerste instantie wordt 6imeone een wedstrijd gesFhorst als gevolg van zijn uitsluitin­g tijdens de wedstrijd. 'aar komen mogelijk nog drie wedstrijde­n bovenop voor het beledigen van de sFheidsreF­hter. 7ot slot zou 6imeone nog een e[tra wedstrijd sFhorsing kunnen krijgen, omdat hij na zijn gedwongen vertrek nog sprak met zijn assistente­n. %ij elkaar opgeteld kan de 8()A dus overgaan tot een sFhorsing van vijI wedstrijde­n.

6imeone moFht luttele minuten na de rode kaart voor 6ime 9rsaljko de tribune opzoeken. +ij was na het uitblijven van een kaart woedend op sFheidsreF­hter 7urpin, waarbij de uitsluitin­g van 9rsaljko ongetwijIe­ld nog meespeelde.

'e 8()A heeIt bevestigd dat er een onderzoek is geopend naar het gedrag van de oeIenmeest­er. %ovendien wordt het gebruik van Iakkels door supporters van Arsenal onder de loep genomen door de (uropese voetbalbon­d. 9anwege zijn automatisF­he sFhorsing van een wedstrijd voor zijn uitsluitin­g zal 6imeone donderdag niet in de dug-out zitten tijdens de terugwedst­rijd tegen Arsenal. 9oor eigen publiek verdedigt AtlétiFo dan de

- remise die donderdag werd behaald. 2ndanks dat de 6panjaarde­n bij tijd en wijle werden weggespeel­d met een man minder, wisten ze dankzij een late gelijkaker van Antoine *riezmann toFh een gelijkspel uit het vuur te slepen.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname