Times of Suriname

6HYLOOD RQWVODDW 0RQWHOOD

-

92E7B$/ - 9incenzo 0ontella is niet langer trainer van 6evilla zo maakt de =uid-6paanse club zaterdag officieel. De Italiaan wordt verantwoor­delijk gehouden voor de sportieve malaise van de voorbije weken. Eerder kreeg technisch directeur 2scar $rias al te horen dat hij aan zijn laatste weken bij de club bezig is. 6evilla heeft tegelijker­tijd de komst van -oaTuin Caparrys voor de resterende speeldagen aangekondi­gd.

+et ontslag van 0ontella die eind december werd aangesteld als opvolger van Eduardo Berizzo komt niet als een verrassing. 6evilla won slechts ppn van de laatste elf officiële wedstrijde­n: de 1-2 zege bij 0anchester 8nited. De zuiderling­en plaatsten zich daarmee voor de kwartfinal­es van de Champions /eague waarin Ba\ern 0nchen een maatje te groot was. 6evilla bleef in eigen land matig presteren en hoopte op succes in de finale van de Copa del Re\. Daarin was Barcelona echter oppermacht­ig: -5. 6evilla ging vrijdagavo­nd met 2-1 onderuit bij laagvliege­r /evante en is op een zevende plaats in /a/iga terug te vinden. Die stek is weliswaar door de bekerfinal­e goed voor de tweede voorronde van de Europa /eague maar nummer elf Celta de 9igo heeft slechts drie punten minder. Caparrys

2 jaar was tussen 2 en 2 5 al trainer van 6evilla en moet ervoor zorgen dat de resterende duels met Real 6ociedad Real 0adrid stadsgenoo­t Real Betis en Deportivo $lavps voldoende punten opleveren om bij de eerste zeven te eindigen. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname