Times of Suriname

% HOIWDO 5HDO 0DGULG ZLQW PRHL]DDP

-

9OETBA/ - 5eal 0adrid heeIt zaterdag een benauwde overwinnin­g op /eganps geboekt. De 0adrileens­e streekderb\ in het 6antiago Bernabpu eindigde - . =inpdine =idane opteerde met oog op de &hampions /eague-wedstrijd van dinsdag tegen Ba\ern 0nchen voor een B-elItal met alleen &asemiro *areth Bale en .arim Benzema als meest ervaren krachten. 1a rust maakten 0arco Asensio en Toni .roos hun opwachting.

/eganps maakte in de eerste helIt een strijdbare indruk vooral na de vroege goal van Bale in de achtste minuut. 1a een schot van .arim Benzema in het zestienmet­ergebied werkte de :elshman de rebound met een omhaal binnen. /eganps claimde dat Bale buitenspel stond maar daar wilde de arbiter niet in mee. ,n de e[tra tijd van de eerste helIt verscheen de - op het scorebord. 1a een misstap van ,vin &upllar werkte Borja 0a\oral de tweede treffer binnen omdat 8nai Bustinza de bal met het hooId schampte.

,n het tweede bedrijI profiteerd­e Darko Brasanac van een Iout van de 0adrileens­e deIensie - . +et duel ging op en neer maar .iko &asilla moest steeds vaker in actie komen. OIschoon /eganps een gelijkspel verdiende slaagde 5eal 0adrid er toch in om de overwinnin­g over de streep te trekken. De leidsman haalde nog de woede van spelers van /eganps op de hals toen hij affloot terwijl de ploeg nog in de aanval was. *abriel Pires reageerde woedend en kreeg na afloop nog een rode kaart.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname