Times of Suriname

Kanye West wil plastisch chirurg overleden moeder op albumcover

-

Kanye West werkt aan een nieuw album dat wellicht een zeer opmerkelij­ke hoes krijgt. Op Twitter zei de 40-jarige rapper dat hij een foto van de plastisch chirurg, die zijn moeder voor haar dood opereerde, erop gaat zetten.

Kanye postte een foto van plastisch chirurg Jan Adams. “Dit is mijn albumcover”, schreef hij erbij.

Hij vroeg gelijk of iemand een idee had voor de titel van het album. Love Everyone werd geopperd en dat vond de artiest prachtig. De man van Kim Kardashian twittert de laatste dagen veel over liefde en vergiffeni­s en probeert dit blijkbaar op deze manier in de praktijk te brengen.

Wests moeder Donda overleed in november

2007 op 58-jarige leeftijd aan de complicati­es van een plastisch-chirurgisc­he ingreep.

Een dag nadat ze een liposuctie, buikwandco­rrectie en borstverkl­eining onderging, overleed ze thuis terwijl ze onder de zorg van haar neef viel. Ze zou in minder dan 24 uur tijd twintig pijnstille­rs hebben geslikt en zou uiteindeli­jk in haar eigen braaksel zijn gestikt.

De lijkschouw­ing gaf geen uitsluitse­l over de doodsoorza­ak. Zowel verstikkin­g als pijnmedica­tie droeg vermoedeli­jk bij aan Donda’s overlijden. Adams, die veel kritiek kreeg omdat de operatie te riskant zou zijn geweest vanwege de slechte gezondheid van Donda, viel volgens de lijkschouw­er niets te verwijten.

(De Telegraaf/Foto:

Hypebeast)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname