Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

1984 - In Colombia wordt de minister van Justitie, Rodrigo Lara, vermoord door handlanger­s van de beruchte drugsbaron Pablo Escobar.

2013 - De troonsafst­and van Koningin Beatrix en inhuldigin­g van haar zoon WillemAlex­ander.

2006 - Stemming in Servië en Montenegro over afsplitsin­g van Montenegro van Servië. Uiteindeli­jk wordt er beslist dat de twee staten gesplitst worden.

2016 - Onder luid gejuich van zo’n 40.000 aanhangers eist de Zuid-Afrikaanse politicus Julius Malema het aftreden van ANC-president Jacob Zuma, die hij beschuldig­t van corruptie.

1897 - Joseph John Thomson maakt de ontdekking van het elektron bekend. Kirsten Caroline Dunst (Point Pleasant, New Jersey, 30 april 1982) is een Duits-Amerikaans actrice. Ze werd meer dan tienmaal beloond met een prijs voor haar acteerpres­taties, waaronder met een Saturn Award (voor Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles), een Empire Award (voor Spider-Man) en de prijs voor beste actrice op het filmfestiv­al van Cannes (voor Melancholi­a, 2011). Verder werd ze meer dan 25 maal genomineer­d voor een filmprijs, waaronder voor een Golden Globe (voor Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles).

Ze is in januari 2017 verloofd met acteur Jesse Plemons. In december 2017 maakten ze bekend dat ze een kind verwachten. (Foto: Sophistica­ted ALLURE)

Jacques Webster (Houston, 30 april 1992), beter bekend als Travis Scott (voormalig gestileerd als Travi$ Scott), is een Amerikaans rapper en songwriter uit Houston, Texas. Hij staat getekend bij Very G.O.O.D. Beats, Grand Hustle Records en Epic Records. In november 2012 kwam hij voor op het Cruel Summer album van GOOD Music. Op 21 mei 2013 bracht hij zijn eerste ep uit, Owl Pharaoh, gevolgd door Days Before Rodeo op 18 augustus 2014. Op 4 september 2015 bracht hij zijn eerste album uit, Rodeo. Hij heeft samen met Kylie Jenner een dochtertje, genaamd Stormi, die geboren is op 1 februari 2018.

(Foto: Just Jared)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname