Times of Suriname

$UWV UHDJHHUW RS .DQ\H¶V LGHH DOEXPFRYHU

-

veel volgers. 9olgens /iz zijn haar sexy outfits gewoon onderdeel van het werk. ,k heb mijn eigen bikini- en strandlijn, dus dat is de reden dat ik dit soort foto’s online zet. Niets meer en niets minder. (De Telegraaf/ Foto: Country

Baptist) -an Adams, de plastisch chirurg die de moeder van .anye :est voor haar dood opereerde, heeft een reactie gegeven op .anye’s idee om een foto van Adams op de cover van zijn nieuwe album te zetten. 7oen de Amerikaans­e entertainm­entsite The Blast hem via een sms-je vroeg wat hij ervan vond, antwoordde Adams ³Het is een MacGuffin...”

De term ’MacGuffin’ is een oude filmterm, die populair is gemaakt door de legendaris­che regisseur Alfred Hitchcock. Het verklaart zoveel als ‘het beschrijve­n van iets waarop iedereen gefocust is, maar wat eigenlijk niet zoveel uitmaakt’. 2ftewel, .anye zou hem gebruiken als een symbool op weg naar vergiffeni­s. Bij deze ietwat vage beschrijvi­ng, liet de arts het en ging verder niet in op de vraag of hij de rapper eventueel gaat aanklagen wegens smaad of laster wegens het publiekeli­jk gebruiken van zijn foto en naam. :ests moeder Donda overleed in november 200 op

-jarige leeftijd aan de complicati­es van een plastischc­hirurgisch­e ingreep. (en dag nadat ze een liposuctie, buikwandco­rrectie en borstverkl­eining onderging, overleed ze thuis terwijl ze onder de zorg van haar neef was. =e zou in minder dan 2 uur tijd twintig pijnstille­rs hebben geslikt en zou uiteindeli­jk in haar eigen braaksel zijn gestikt.

De lijkschouw­ing gaf geen uitsluitse­l over de doodsoorza­ak, zowel verstikkin­g als pijnmedica­tie droeg vermoedeli­jk bij aan Donda’s overlijden. Adams, die veel kritiek kreeg omdat de operatie te riskant zou zijn geweest vanwege de slechte gezondheid van Donda, viel volgens de lijkschouw­er niets te verwijten.

(De Telegraaf/ Foto: Spilled News)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname