Times of Suriname

3ULQV +DUU\ ZHHUW IRWRJUDIHQ YDQ EUXLORIW

-

E1*E/$1' - Slecht ppn journalist mag aanZezig zijn in St. *eorges &hapel de kapel bij :indsor &astle Zaar prins +arr\ en de $merikaanse actrice Meghan Markle elkaar op mei het jaZoord zullen geven.

Verder zijn er niet meer dan vier fotografen­plekken bij de ingang van de kapel. Meer niet. 'e rest van de media kan zich opstellen langs de route geZoon naast de toeschouZe­rs. Een Zoordvoerd­er van %uckingham Palace heeft bevestigd dat de media het met deze persplekke­n moeten doen. )ormeel heet het dat er te Zeinig plek is. Maar algemeen bekend is dat het bruidspaar het Zel heeft gehad met de media-aandacht tot nu toe en helemaal met de manier Zaarop sommige %ritse schandaalk­ranten zijn losgegaan. Volgens ingeZijden ± Zaarvan een aantal onder strikte anonimitei­t uit de school klapt tegenover de The New York Times ± is prins +arr\ zeer ontstemd over de verslaggev­ing rond zijn aanstaande vrouZ Meghan Markle.

=o kZam de Daily Mail afgelopen zaterdag met een Zeinig compliment­euze special. 'aarin koppen als ³:aarom het eerste huZelijk van Meghan implodeerd­e´ en intervieZs met $merikaanse familieled­en met Zie Meghan op slechte voet staat omdat ze bijvoorbee­ld niet zijn uitgenodig­d voor de bruiloft. Ook over het acteertale­nt van de +oll\Zoodster doet de Daily Mail pesterig. +et doet vagelijk denken aan de verhalen over Kate Middleton voordat ze met prins :illiam ging trouZen. 'e tabloids verZeten haar en haar familie gebrek aan niveau en maakten hatelijke grappen over Kates moeder die µslechts¶ steZardess Zas geZeest. Prins +arr\ lijkt terug te slaan door de schandaalp­ers ver van zijn bruiloft te houden maar de pijn zit dieper. :illiam en +arr\ haten - zo Zeten insiders - de schandaalp­ers die ze nog altijd verantZoor­delijk houden voor de dood van hun moeder prinses 'iana. =ij verongeluk­te in Parijs met de paparazzi op haar hielen. Vorig jaar haalde prins +arr\ nog eens uit de naar de fotografen die zo zei hij in een intervieZ ³foto¶s maakten terZijl ze stierf op de achterbank in plaats van te helpen.´

(AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname