Times of Suriname

De Dolfijn Jeugdkampi­oenschappe­n succesvol

-

TENNIS - De Dolfijn Jeugdkampi­oenschappe­n zijn in het weekend georganise­erd en succesvol afgerond. In totaal heEEen spelers zich opgegeven om mee te doen in de categories­n 8- 8en 8- -klasse. +et toernooi is voor de spelers een mooie voorEereid­ing op de Jeugdkampi­oenschappe­n van de Nationale Tennis Bond die deze maand zullen plaatsvind­en.

2ndanks de herhaaldel­ijke regenonder­Erekingen of uitstellen van de wedstrijde­n heeft maar speler zich terug getrokken. De jongens en meisjes heEEen zich ingezet om mooi en sportief tennis te laten zien. Er waren wel officials naast de Eaan aanwezig maar de jonge spelers moesten zelf callen en de score Eijhouden.

De jongens 8- -klasse was de grootste groep waardoor zij in poules waren onderverde­eld. 8iteindeli­jk stonden De[ter .oorndijk en Jayden Chan in de finale tegenover elkaar die in sets werd gewonnen door .oorndijk. De winnaars van de andere categories­n zijn door middel van µ5ound 5oEin¶ Eepaald waarEij soms al snel duidelijk was wie in die categorie de Eeste speler was. Bij de Meisjes 8- -klasse is /iza van Essen tweede geworden en heeft Tamischa Bendter de meeste punten verzameld.

In de categorie Jongens 8- klasse is .oorndijk als tweede uit de Eus gekomen en heeft .unsh Moolchanda­ni met overtuigin­g de eerste plaats Eereikt. 2ok Eij de Jongens 8- -klasse was Moolchanda­ni de Eeste tennisser en is Matthew /inger op de tweede plaats gesindigd. Bij de Meisjes 8- -klasse heeft $nn-Ghya Bergen de tweede plaats gehaald achter de oudere telg uit de familie .oorndijk $ila .oorndijk.

 ??  ?? Alle winnaars van De Dolfijn Jeugdkampi­oenschappe­n.
Alle winnaars van De Dolfijn Jeugdkampi­oenschappe­n.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname