Times of Suriname

James helpt &avaliers aan zege

-

B$S.ETB$/ - De EasketEall­ers van Cleveland Cavaliers zijn de tweede ronde van de play-offs in de NB$ Eegonnen met een uitoverwin­ning Eij Toronto 5aptors. +et spannende duel had e[tra tijd nodig waarin de µCavs¶ de toeschouwe­rs in het $ir Canada Centre uiteindeli­jk stil kregen - . Sterspeler /eBron James was Eij de Cavaliers goed voor een µtriple-douEle¶ met punten assists en reEounds. Bij Toronto dat in de reguliere speeltijd nooit tegen een achterstan­d aankeek was DeMar De5ozan met punten de topschutte­r. Met nog seconden op de klok in de verlenging miste Fred 9an9leet een driepunter die de thuisploeg vermoedeli­jk de zege had Eezorgd. 5egerend kampioen Golden State Warriors won ook de tweede halve finale in de playoffs Western Conference. Met sterspeler Stephen Curry na een langdurige Elessure terug in het team werden de New 2rleans 3elicans in de 2racle $rena in 2akland met

- verslagen. Curry was Eij zijn rentree in minuten speeltijd direct goed voor punten twee assists en zeven reEounds. .evin Durant was topschutte­r Eij de Warriors met punten. Bij de 3elicans was $nthony Davis met punten de meest trefzekere schutter. 9oor de titelverde­diger was het de veertiende thuiszege op rij in de play-offs. De serie gaat verder met nu twee duels in New 2rleans. De afgelopen drie jaar stonden de Cleveland Cavaliers en Golden State Warriors tegenover elkaar in de NB$ Finals. In en wonnen de Warriors in de ploeg van /eBron James.

Bij de andere halve finale in de Eastern Conference leidt Boston Celtics met - tegen 3hiladelph­ia ers. In het westen gaat +ouston 5ockets met dezelfde cijfers aan de leiding tegen 8tah Jazz.

(Nusport)

 ??  ?? Sterspeler LeBron James van Cleveland Cavaliers probeert langs een speler te gaan. (Foto:AD)
Sterspeler LeBron James van Cleveland Cavaliers probeert langs een speler te gaan. (Foto:AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname