Times of Suriname

5eal PoerZo Zint nipt

-

92ETB$/ ± 5eal 3oerwo moest tot het uiterst gaan om de drie punten te pakken tegen FunEoys in de tweedeklas­secompetit­ie van /elydorp Sport Bond. In het Emiel Briellesta­dion won 5eal 3oerwo met - . FunEoys Eegon de wedstrijd veel Eeter dan zijn tegenstand­er en opende in de

ste minuut de score door een doelpunt van 5osario Martodikro­mo - . 5eal 3oerwo gaf het niet op en een minuut voor het rustsignaa­l was het Geffancy 3awirodikr­omo die teams op gelijke hoogte Eracht - . Dit werd ook de ruststand. In de tweede helft scoorde Shawn Stolk Einnen twee minuten twee keer en gaf 5eal 3oerwo een ruime voorsprong - . Echter moest 5eal 3oerwo zweten om de drie punten te pakken. Binnen drie minuten kregen MiTuel Wongsonadi en 3awirodikr­omo de rode kaart. 5eal 3oerwo moest verder met negen man waardoor de druk te groot werd. 5omano .arijodiwon­gso verkleinde de achterstan­d maar verder dan dat kwam FunEoys niet. In de 8- -klasse won Fortuna met - van Matawai 8nited. 5inaldo .anape 4uincy Gordon 5evelino Badloe 5udolfo Fernandes en Marvin Gefferie scoorden de doelpunten voor de winnende partij terwijl Eric 2dang en 2Eedy 3rijor de doelpunten van Matawai 8nited scoorden. 3arana won met - van Bangun Muda. =anpol $Eauna [ en NaEojen /eysner [ scoorden de doelpunten voor 3arana terwijl Shivan .asiman het doelpunt van Bangun Muda scoorde.

Flamingo won met - van Sea Boys. 9encio Mahes [ en Fernando 3inas scoorden de doelpunten van Flamingo terwijl Cluas $koEe het doelpunt van Sea Boys scoorde.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname