Times of Suriname

6tunt $6 5oma bOiMIt uit

-

92(7%AL - Liverpool heeft zich geplaatst voor de finale van de &hampions League. De formatie van -rgen .lopp verloor van AS 5oma - en mag zich op mei melden in .iev, waar tegen 5eal Madrid zal worden gestreden om de µ&up met de *rote 2ren’. 1a de - nederlaag in de heenwedstr­ijd, wist AS 5oma dat het alles op alles moest zetten om nog een kansje te maken. De mannen van (usebio Di )rancesco gingen inderdaad los in de beginfase, maar kregen zelf de µdeksel op de neus’. 1a een slordighei­dje van 5adja 1ainggolan, resulteerd­e een vlijmscher­pe counter van Liverpool in de openingstr­effer: Sadio Mané verschalkt­e met links doelman Alisson %ecker. Al heel snel was de stand weer gelijk. 9irgil van Dijk wilde de bal wegwerken en daarbij raakte hij het hoofd van -ames Milner, die het speeltuig onfortuinl­ijk in zijn eigen doel zag belanden. (en rake kopbal van *eorginio :ijnaldum zorgde ervoor dat 7he 5eds opnieuw de voorsprong grepen.

De finaleplaa­ts van Liverpool kwam nimmer meer in gevaar, maar de overwinnin­g ging naar de gastheer. (din Dzeko gaf het thuispubli­ek nog een sprankje hoop op een wonder, door kort na de onderbreki­ng de - tegen de touwen te jagen. 1aarmate de tijd vorderde werd duidelijk dat een stunt definitief zou uitblijven. 1ainggolan zou diep in de slotfase nog wel voor de zorgen. (en benutte strafschop in de blessureti­jd, via opnieuw 1ainggolan, leverde zelfs nog de - op. (AD)

 ??  ?? Stephan El Shaarawy van AS Roma doet alles om de bal te beschermen, terwijl Trent Alexander-Arnold van Liverpool die wil bemachtige­n. (Foto: ESPN)
Stephan El Shaarawy van AS Roma doet alles om de bal te beschermen, terwijl Trent Alexander-Arnold van Liverpool die wil bemachtige­n. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname