Times of Suriname

$liABKAWWEn­9AUun'KAZAnsWopp­EnfilmopnA­mEsKalankY­AnZEJEslAn­JEn

-

De opnames van de film Kalank die door Abhishek Varman is geregissee­rd, moesten even worden stopgezet omdat er twee slangen tijdens de filmopname­s op de plek waren. In deze film met de reünie van Madhuri Dixit-Nene en Sanjay Dutt, spelen Alia Bhatt en Varun Dhawan ook een rol. Terwijl Bhatt en Dhawan te midden van een opname waren, spotte de filmploeg tegen vier uur ’s middags het verrassing­sbezoek van de glibberige gasten. De filmploeg van Kalank was bezig met de opnames van een intense scène, maar moest de opnames hierdoor voor een uur uitstellen.

En bron vertelt wat er is gebeurd: “De acteurs zijn bezig met een opname van 45 dagen, het team heeft na dit incident voorzorgsm­aatregelen getoffen om de veiligheid van eenieder te verzekeren. Maandagmid­dag was er een heleboel opschuddin­g, omdat het grote slangen waren, waardoor de filmopname­s moesten worden stopgezet. Nadat iedereen in veiligheid was gebracht, heeft de filmploeg de slangen terug naar het bos gebracht.”

De bron vermeldt ook dat hetzelfde een paar jaar geleden op dezelfde plaats is gebeurd, tijdens de filmopname­s van My Name Is Khan (2012). Kunal Kemmu, Sonakshi Sinha en Aditya Roy

Kapur spelen ook een rol in Kalank. Momenteel zijn Dixit-Nene en Kemmu bezig met de opnames van hun scènes, daarna is het de beurt aan Dutt, Sinha en Roy.

Kalank wordt geproducee­rd door Karan -ohar, Sajid Nadiadwala en Fox Star 3roduction­s, en moet in pril 2019 uitkomen. (BizAsia/Foto: DNA India

en foto2: Popdiaries)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname