Times of Suriname

6DODK WUDLQW QLHW YRORS

-

92E7BAL - 0ohamed Salah beleeft een droomdebuu­tseizoen bij Liverpool en kan op 2 mei, als de Champions League-finale tegen Real 0adrid op het programma staat, een kroon op zijn eerste jaar aan de 0ersey zetten. De Egyptenaar miste in de huidige voetbaljaa­rgang slechts vier wedstrijde­n en stond woensdag ook negentig minuten op het veld in de halve finale van het miljardenb­al tegen AS Roma. 3loeggenoo­t Alberto 0oreno denkt dat Salah dit vol kan houden doordat hij zich op de trainingen wat inhoudt: “Salah is een ongeloofli­jke kerel en hij beleeft een fantastisc­h jaar. ,k denk dat Salah op twintig procent van zijn kunnen traint, omdat hij bang is om zichzelf te blesseren”, vertelde de Spanjaard na de wedstrijd in het Stadio 2limpico aan El 7ransistor. “En nu is het bijna Ramadan, ik zal voor hem eten en drinken, dat is iets wat ik kan doen!”, voegde hij er met een knipoog aan toe.

0oreno begon het seizoen als eerste keus op de linksbackp­ositie, maar moest door een enkelbless­ure in december zijn plaats afstaan aan Andy Robertson. De 25-jarige verdediger is er daarna niet meer in geslaagd om zijn basisplek in het elftal van Jrgen .lopp terug te veroveren: “,k kan het nog steeds niet geloven dat we de finale van de Champions League gaan spelen.”

“We hebben een geweldig team en nu gaan we om de winst strijden. Jullie moeten .lopp vertellen dat hij mij in de finale moet laten spelen!”, ging hij verder met een glimlach. “,edere speler wil dat meemaken. ,k ben mijn basisplaat­s kwijtgeraa­kt door een blessure, maar dit is niet het moment om het daar over te hebben. Nu moeten we hiervan genieten.” (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname