Times of Suriname

*HUUDUG ZRUGW PDQDJHU YDQ 5DQJHUV )&

-

92(7%AL Steven Gerrard is de nieuwe manager van 5angers )C zo maakte de FluE gisteren Eekend. Gerrard eerder de trainer van Liverpool 8 1 moet 5angers weer terug loodsen naar de aEsolute top van het SFhotse voetEal. 'e oud mid denvelder die een vierjarig FontraFt heeft getekend is de opvolger van Graeme 0urt\ die na de pijnlijke 0 neder laag tegen CeltiF afgelopen zondag zijn Eiezen pakte.

+et verlies tegen CeltiF waardoor 7he %o\s lands kampioen werden was het laatste wapenfeit van 0urt\ Eij 5angers. 'at het oog van de FluE op Gerrard was geval len was al snel duidelijk. 'e FluElegend­e van Liverpool liet eerder al doorsFheme­ren dat hij inderdaad met 5angers in gesprek was en nu is de overeenste­mming definitief Eeklonken.

Gerrard zou flink wat wil len veranderen Eij 5angers en zou onder meer denken aan de komst van 0artin Skrtel momenteel aFtief Eij )enerEahoe. 'e (ngelsman wil met 5angers dit seizoen graag eindigen op de tweede plek in de Fompetitie. 0et nog drie wedstrijde­n te gaan Eedraagt de aFhterstan­d op nummer twee AEerdeen drie punten. 1ummer vier +iEernian heeft net als 5angers punten.

³+et is een eer om de vol gende trainer te worden van 5angers. ,k heE enorm veel respeFt voor deze FluE voor zijn gesFhieden­is en tradities. ,k kan niet waFhten om aan deze reis te Eeginnen en voort te Eouwen op de vele suF Fessen die deze FluE al heeft Eehaald´ reageert Gerrard opgetogen op zijn aanstel ling. 9oorzitter 'ave .ing is Elij met zijn nieuwe trainer ³9anaf het Eegin verliepen de gesprekken heel positief en we geloven dat Steven de juiste man is om 5anger vooruit te stuwen. +ij was enorm indrukwekk­end tij dens de onderhande­lingen en heeft de juiste kennis en het juiste temperamen­t. 'it is een speFiale dag voor onze FluE onze fans en voor Steven.´

(VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname