Times of Suriname

Ultimate 17 pakt eerste drie punten

-

ZAALVOETBA­L – Ultimate 17 heeft zijn eerste wedstrijd in de eerste klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond gewonnen en zodoende de eerste drie punten gepakt. Het wist na een 4-3 ruststand uiteindeli­jk met 6-3 te winnen van Team One. Beide teams begonnen heel aanvallend aan het duel en Ultimate 17 kwam al in de eerste minuut op voorsprong via Christiaan Widjaja: 1-0. Het team kon echter niet lang van deze voorsprong genieten, want al in de derde minuut schoot Jeiel Valpoort de 1-1 binnen. Hierna nam het tempo wat af, maar aan het einde van de eerste helft vielen er maar liefst vijf doelpunten. In de achttiende minuut zorgde Giordano Roozer voor de 2-1 voor Ultimate 17, maar direct in een tegenaanva­l bracht Terrence van Gom de score wederom in evenwicht: 2-2. Een minuut later kwam Team One op 3-2 na een doelpunt van Xavier Reid, maar het bleef niet hierbij. In de 20ste minuut was Quincy Velanti verantwoor­delijk voor de 3-3 en in de allerlaats­te minuut van deze helft schoot Johan Aroeman de 4-3 binnen voor Ultimate 17. In de tweede helft begonnen beide teams heel voorzichti­g, waardoor doelpunten uitbleven in de beginfase. In de 32ste minuut zorgde Andro Emmes voor de 5-3 en in de 45ste minuut maakte Haryanto Aroeman de 6-3.

In de laatste minuten deed Team One er alles aan om terug te komen in het spel, maar het mocht niet baten.