Times of Suriname

*AAT SANMAY /EELA %HANSALI NAAR HXWELIMN SONAM .APOOR"

-

Alle ogen zijn gericht op het huwelijk van 6onam .apoor met de zakenman Anand Ahuja. Vele bekenden in de film industrie worden op dit huwelijk verwacht. De namen die worden genoemd zijn: .aran -ohar, Alia Bhatt, Varund Dhawan, .areena .apoor .han, .arisma .apoor, Arjun .apoor, 5anveer 6ingh, Aishwar\a 5ai Bachchan, 0alaika Arora, Amrita Arora /adak en anderen. 0aar er is ppn vraag die ie dereen stelt: “Zal filmmaker 6anja\ /eela Bhansali op het huwelijk van zijn bescher melinge aanwezig zijn"´ 6onam maakte in haar debuut in Boll\wood met Bhansali’s film geti teld 6aawari\a tegen over 5anbir .apoor. 0aar dat was hun eer ste en laatste film tot nu toe. De filmma ker maakte daarna drie films met Deepika 3adukone als de hooIdrol speelster. (r waren geruchten over een ruzie tussen de mentor en zijn bescherme linge. 0aar dit alles is veranderd, omdat Bhansali graag op het huwelijk van 6onam aanwezig wil zijn. +ij zal waarschijn­lijk ook op alle ceremonies aanwezig zijn, die twee dagen zullen duren.

+et lijkt ook erop dat 6onam ook vrede heeIt gesloten met Aishwar\a ze heeIt de actrice persoonlij­k gebeld en een uitnodi ging aan haar gericht.

6onam en Anand gaan naar alle waar schijnlijk­heid op mei in een traditione­le 6ikh ceremonie trouwen. De Ieestelijk­he den worden in de avond aIgesloten met een grote receptie.

(Times of India/Foto: DNA India)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname