Times of Suriname

/* RnthXlt smartShRne /* * 7hin4 met dXEEele Fameralens

-

De =uid-.oreaanse smartphone­fabrikant /G heeft woensdag de /G G7 7hin4 onthuld. De smartphone is de opvolger van de in 2017 gepresente­erde /G G6. 0et het 7hin4-achtervoeg­sel verwijst het bedrijf doorgaans naar thuisappar­aten die voorzien zijn van µslimme¶ software.

De =uid-.oreaanse smartphone­maker voegt in dit toestel slimme software toe voor verschille­nde camerafunc­ties. Dankzij de software moeten de foto¶s met de juiste helderheid en kleuren beter tot hun recht komen. /G paste die software eerder al toe op de 9306 die niet in 1ederland verkocht wordt. De /G G7 7hin4 bevat aan de achterkant een dubbele cameralens van beide 16 megapixels. De selfiecame­ra aan de voorkant biedt de helft 8 megapixels. De camera krijgt bovendien ondersteun­ing van Google /ens waarmee de camera automatisc­h objecten kan herkennen. Gebruikers kunnen de functie activeren via een speciale knop onder de volumeknop. Diezelfde knop kan gebruikt worden om de digitale assistent Google Assistant op te roepen. Door de knop lang ingedrukt te houden kunnen gebruikers een stemcomman­do geven. De /G G7 7hin4 heeft een lcd-scherm van 6 1 inch en is standaard voorzien van 64 G% opslaggehe­ugen. Het toestel is verder voorzien van een 6napdragon 845-processor en 4 G% aan werkgeheug­en.

9erder bevat de telefoon een 3.000 mAH-batterij en hij is voorzien van een 3 5mmkoptele­foonaanslu­iting. Het toestel wordt geleverd met Android 8.0.

(NU/Foto: Android Planet)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname