Times of Suriname

6&98 KHHIW NDPSLRHQVF­KDS YRRU KHW JULMSHQ

-

BA6.(7BA/ ± 6&98 kan vandaag kampioen worden in de herenhoofd­klasse van de 6urinaamse Basketbal Associatie. Dinsdag won het team in de finale playoffs ruim van Yellow Birds met - in de ,smay van :ilgensport­hal. 6&98 staat in de best-of-five serie voor met - .

Yellow Birds startte de wedstrijd heel slecht. +et team van trainer 0arciano =alman kon de bal maar niet in de basket krijgen. ,n de tien minuten scoorde Yellow Birds maar vier punten. 6&98 startte de wedstrijd heel goed en sloot het eerste Tuarter af met een voorsprong van zeventien punten - .

,n het tweede Tuarter speelde Yellow Birds veel beter, maar het team kon de achterstan­d niet verkleinen. 6&98 ging naar de kleedkamer met een voorsprong van twintig punten - .

2ok in het derde Tuarter was Yellow Birds slecht. Dancell /eter en ;aviro van Ams die voor de punten moesten zorgen, werden goed afgedekt door 6&98. +ierdoor werd de achterstan­d steeds ruimer. 1a minuten spelen had 6&98 een voorsprong van

punten - . Deze voorsprong zou 6&98 niet meer uit handen geven en won de wedstrijd makkelijk.

(arvin de Randamie van 6&98 werd de topscoorde­r met punten. +ij werd goed ondersteun­d door *ylan :atamaleo die er scoorde. Bij Yellow Birds scoorde /eter tien punten en 9an Ams kwam niet verder dan negen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname