Times of Suriname

%DUFHORQD QDGHUW IHQRPHQDOH SUHVWDWLH

-

92(7BA/ - Barcelona is nog twee wedstrijde­n verwijderd van een seizoen zonder ook maar ppn nederlaag in /a /iga. De kampioen van 6panje maakte woensdag geen fout tegen 9illarreal

- .

Barcelona stond binnen minuten al met - voor. De kampioen was na dertien minuten op voorsprong gekomen via een intikker van Philippe &outinho, na een sterke individuel­e actie van 2usmane Dembplp, en Paulinho had de marge een kleine vijf minuten later al verdubbeld. Andrps ,niesta was de architect van deze tweede Barcelona-goal en de afscheidne­mende middenveld­er verzorgde kort voor rust ook de prachtige assist op de - van /ionel 0essi.

9oor Barcelona was er halverwege dus al geen vuiltje meer aan de lucht. De &atalanen leken het in de tweede helft wel te geloven en dat resulteerd­e na tien minuten in een erg gelukkig doelpunt voor 9illarreal. (en schot van )ornals werd van richting veranderd door de wegduikend­e 1icola 6ansone, waardoor -asper &illessen kansloos was. De keeper deed nog zijn best om de arbitrage ervan te overtuigen dat 6ansone hands maakte, maar tevergeefs.

0et een goede ingreep voorkwam &illessen niet veel later de - . Rodrigo +ernindez kopte uit een hoekschop hard in en zag zijn inzet op de doellijn gekeerd worden door &illessen. Dichter bij de aansluitin­gstreffer kwam 9illarreal in het restant niet en kort voor tijd tikte Dembplp op aangeven van ,van Rakitic de - binnen. +et slotakkoor­d kwam ook op naam van de aanvaller, die na een fraaie solo in blessureti­jd de

- over 9illarreal-doelman 6ergio Asenjo heen wipte. Barcelona is dus ook na competitie­wedstrijde­n nog ongeslagen en speelt dit seizoen nog uit tegen /evante zondag en thuis tegen Real 6ociedad volgende week zondag . (VI)

 ??  ?? Ousmane Dembélé van Barcelona gaat langs een verdediger. (Foto: The Guardian)
Ousmane Dembélé van Barcelona gaat langs een verdediger. (Foto: The Guardian)
Ousmane Dembélé van Barcelona gaat langs een verdediger. (Foto: The Guardian) Ousmane Dembélé van Barcelona gaat langs een verdediger. (Foto: The Guardian)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname