Times of Suriname

%DUFHORQD KRXGW XLWYHUNRRS

-

92(7BA/ - )& Barcelona kroonde zich dit seizoen met een straatleng­te voorsprong al tot kampioen van de Primera Division, maar dat betekent niet dat de &atalanen op hun lauweren rusten. De clubleidin­g wil deze zomer flink door selecteren.

9olgens Diario Sport mogen tot wel acht spelers uitkijken naar een nieuwe werkgever. /ucas Digne, Andrp *omes, Paco Alcacer, Rafinha, Denis 6uarez en Alei[ 9idal hebben niet aan de verwachtin­gen voldaan in &amp 1ou. Daarnaast worden jeugdprodu­cten 0unir en *erard Deulofeu waarschijn­lijk betrokken bij µ2peraciyn 6alida¶.

+oewel de twee een goede beurt maken op huurbasis bij respectiev­elijk Deportivo Alavps en :atford, lijken ze niet op veel speeltijd te hoeven rekenen. 1et als bij de andere zes lijkt een transfer resel als Barcelona een goed bod ontvangt.

*omes is van de groep verreweg de duurste aankoop geweest. +ij kwam in de zomer van voor een basisbedra­g van miljoen euro over van 9alencia. 9oor Alcacer werd dertig miljoen overgemaak­t naar de sinaasappe­lstad. Rafinha speelt momenteel op huurbasis bij ,nternazion­ale en kan bij die club blijven. De ,talianen vinden de afkoopsom van miljoen wel te hoog.

Dat Barcelona naar de toekomst kijkt werd gisterocht­end al duidelijk. )renkie de -ong maakt in de zomer van

de overstap naar de 6paanse kampioen, meldde Mundo Deportivo.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname