Times of Suriname

Dronken man maait per ongeluk gazon van buurman

-

In de Verenigde Staten is een man gearrestee­rd voor het dronken besturen van een zitmaaier. Hij was per ongeluk op het erf van de buren beland en begon het gras te maaien. Vind je het ook zo vervelend om het gras te maaien? De 46-jarige Barry Ridge uit de Amerikaans­e staat Indiana bewijst zijn buren al eens graag een dienst door dronken hun gras af te rijden met zijn zitmaaier. Ze zijn hier echter niet zo mee opgezet. De geschrokke­n buren waarschuwd­en de politie toen een man zomaar hun erf op reed en het gras begon te maaien. De agenten gingen meteen ter plaatse en namen een alcoholtes­t af bij de onruststok­er. De test wees uit dat Ridge 0,189% alcohol in zijn bloed had. In Indiana is de wettelijke limiet 0,08%. De man had dus veel te veel gedronken. Het is ook niet de eerste keer dat Ridge wordt gearrestee­rd voor het dronken rondrijden met zijn zitmaaier. De man heeft al eerder dergelijke feiten gepleegd. Hij is overgebrac­ht naar de Johnson county-gevangenis waar hij zijn proces afwacht. Zijn buren zijn opgelucht dat hij de straat niet langer kan terroriser­en door ongevraagd zijn diensten als tuinier aan te bieden.

1924 - J. Edgar Hoover wordt aangesteld als hoofd van het Federal Bureau of Investigat­ion. 1994 - Nelson Mandela wordt beëdigd als eerste zwarte president van Zuid-Afrika.

1503 - Christoffe­l Columbus ontdekt de Kaaimaneil­anden en hij noemt ze Las Tortugas omdat er veel zeeschildp­adden zijn.

1860 - Ontdekking van cesium door Robert Bunsen en Gustav Kirchhoff. Bono, pseudoniem van Paul David Hewson (Dublin, 10 mei 1960), is een Ierse muzikant die vooral bekend is als leadzanger van de rockband U2. Daarnaast staat hij bekend als activist en hij zet zich met verschille­nde liefdadigh­eidsprojec­ten in voor met name Afrika. Binnen U2 begon Bono als gitarist. Hierin bleek hij niet erg goed te zijn, waardoor hij de zanger van de band werd. Bono is getrouwd met Alison Stewart en heeft vier kinderen. Het gezin woont in Killiney Hill in Zuid-Dublin. (Foto: ONE Campaign)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname