Times of Suriname

*LDQWV SDNW HHUVWH SXQWHQ

-

=$$/92(T%$/ Giants vocht zich terug van de grote nederlaag van de eerste ronde en Zon in de tZeede ronde ruiP van ,nter %oP Eij de voortzetti­ng van de hooIdklass­ecoPpetiti­e van de 6urinaaPse =aalvoetEal­Eond. ,n de $nthon\ 1est\sporthal Zon het teaP donderdag Pet 6 . Met dit resultaat heeIt Giants zijn eerste punten Einnen.

+et teaP heeIt uit tZee Zedstrijde­n drie punten terZijl ,nter %oP nog geen enkele punt heeIt Einnengeha­ald. %eide teaPs hadden de eerste Zedstrijd verloren en deze ontPoeting Eegonnen ze hierdoor veel Eeter. +et lukte ,nter %oP oP als eerste de score te openen door een doelpunt van Grazilio 9erZe\ . +et teaP kon zijn voorsprong niet lang volhouden Zant tZee Pinuten later Paakte )aizel 9reugd gelijk . 'it Eleek later ook de ruststand te zijn.

,n de tZeede helIt kregen Eeide vereniging­en de Pogelijkhe­id oP de voorsprong te nePen Paar de kansen Zerden niet Eenut. ,n de ste Pinuut kreeg 9reugd de rode kaart voor gevaarlijk spel. Giants Poest verder Pet een Pan Pinder en ,nter %oP trok direct profijt daaruit. Marvin 6oepijan Paakte het tZeede doelpunt van ,nter %oP . Giants gaI het niet op en 6aling %enjaPin trok in de

ste Pinuut de score gelijk Zaarna (nrico $rtist in de

ste Pinuut Giants voor de eerste keer op een voorsprong Eracht . ,nter %oP EleeI aanvallen voor een goed resultaat Paar kon de kansen niet Eenutten. 'oordat ,nter %oP steeds Pet Peer spelers naar voren ging ontstond er veel ruiPte in de achterhoed­e. Giants trok profijt daaruit en in de slotIase scoorde het teaP drie keer. %enjaPin naP alle drie doelpunten voor zijn rekening 6 . %enjaPin eindigde de ontPoeting Pet vier doelpunten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname