Times of Suriname

5HDO VFKULNW YDQ SULMVNDDUW­MH /HZDQGRZVNL

-

92(T%$/ 5oEert /eZandoZski Zerd de aIgelopen Zeken in verEand geEracht Pet een transIer naar 5eal Madrid Paar het lijkt aankoPende zoPer niet van een vertrek van de spits te gaan koPen. Sky Deutschlan­d Peldt naPelijk dat 'e .oninklijke zijn conclusies heeIt getrokken en de gesprekken Pet zaakZaarne­Per 3ini =ahavi heeIt stopgezet.

5eal zag naar verluidt in /eZandoZski een goede opvolger van .ariP %enzePa voor de korte terPijn terZijl +arr\ .ane van TottenhaP +otspur voor de verdere toekoPst de nieuZe nuPPer

in het 6antiago %ernaEpu zou Poeten Zorden. %a\ern heeIt naar verluidt echter een prijskaart­je van honderd Piljoen euro oP de nek van zijn jarige spits gehangen en dat is 5eal te gortig Zaardoor die plannen de prullenEak in lijken te kunnen.

'irecteur .arl +einz 5uP Penigge Zas onlangs in gesprek Pet Kicker al duidelijk over de toekoPst van de 3ool ³'e Ians hoeven zich geen zorgen te Paken over de relatie tussen /eZandoZski en %a\ern die is erg goed. :e Zeten Zat Ze in huis heEEen Pet /eZandoZski. ,k Een erg Elij dat hij nog zo lang vastligt tot Pedio en er is geen reden tot zorgen. +ij zal volgend seizoen ook voor %a\ern Mnchen spelen.´ +et is overigens niet zeker dat 5eal deze zoPer aIscheid neePt van %enzePa. +oeZel de )ransPan in de aIgelopen tijd in verEand Zerd geEracht Pet onder Peer $rsenal zouden de 6panjaarde­n heP toch Zillen Eehouden. 2ndanks zijn geringe doelpunten­productie dit seizoen is trainer =inpdine =idane volgens ABC tevreden over de prestaties van zijn landgenoot. (VI)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname