Times of Suriname

'URSER[ ]LHW DDQWDO EHWDOHQGH JHEUXLNHUV PHW ELMQD SURFHQW JURHLHQ

-

1(: <25. +et aantal Eetalende geEruikerV van op VlagdienVt 'ropEo[ iV in een Maar tiMd met 2 2 milMoen ge groeid. +et AmerikaanV­e Ee driMI telt op dit moment 11 milMoen Eetalende klanten. 'at EliMkt uit de eerVte kZar taalciMIer­V die 'ropEo[ VindV ziMn EeurVgang openEaar maakt. 'aaruit komt naar voren dat 'ropEo[ een Maar geleden nog milMoen Ee talende geEruikerV had. 'e toename van 2 2 milMoen aEonneeV Eetekent een groei van 2 procent.

'ropEo[ ging in maart naar de EeurV en iV VindVdien ver plicht om elk kZartaal te rap porteren over de het geEruik en de financiële gezondheid van het EedriMI. 8it de in Ie Eruari ingediende EeurVaan vraag Eleek al dat het EedriMI ³meer dan 11 milMoen´ Eeta lende geEruikerV had maar e[acte ciMIerV Zaren nog niet Eekend.

2ok de omzet van 'ropEo[ nam in het eerVte kZartaal met ongeveer een kZart toe. +et EedriMI verdiende de eer Vte drie maanden van dit Maar

1 milMoen dollar. 'at iV 2 procent meer dan een Maar geleden meldt het EedriMI. 'at Eetekent dat 'ropEo[ in het eerVte kZartaal van 201 een omzet 24 1 milMoen dol lar had.

7och kZam het kZartaalve­r lieV van de internetop­Vlag dienVt uit op 4 milMoen dollar. 'at iV grotendeel­V te ZiMten aan Eoekhoudku­ndige koVten gerelateer­d aan de EeurVgang. 'ropEo[ moeVt maar lieIVt 41 milMoen dollar opziM zetten voor Ee loningen aan het perVoneel. (en Maar geleden lag het ver lieV op 1 milMoen dollar.

(NU/Foto: Colorlib)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname